Hi, my name is Thinkie, welcome to my blog!
I'm a student in cultural studies, a museum enthusiast, a scrapbooker and an art journaler. I love to travel within Europe and I enjoy photography. You can read more about me on my homepage.

Blog

Blog Archive

Categories:
Art (History)
Art Journalling
Books & Literature
Cupcake Mascots
Fantasy
Food
History
Inspiration
Life
Museums
Other Crafty Adventures
Other Cultural Studies stuff
Other Cultural stuff
Philosophy
Photography
Poetry
scrapbooking
Trips & Travels

LinkedIn-profiel van Thinkie Batenburg-Mets weergevenMe @ Linked-In

Me @ Pinterest

Check out Cupcake's Flickr account!
Thinkie.
Get yours at bighugelabs.com/flickr

My Youtube Channel

I enjoy:

Ali Edwards
Celine Navarro
Michelle LaPoint Rydell
Revlie
Marit
Elise Blaha
Annemarie
Les ateliers de Karine
Amy Tangerine
A Beautiful Mess
Balzer Designs
Bram's tea blog

And in Dutch I enjoy:

Maarten Batenburg
Museum Meermanno
Roeland van Wely

I live, I love, I create, I capture, I learn, I enjoy.

28/29 Update (Nederlands) (Dutch, for English see the post above)

Ik kan er met m'n hoofd niet bij dat het al half juli is! Tijd voor een update over mijn 28 dingen die ik wil doen voor ik 29 wordt - lijst! Ik noem alleen de dingen waaraan ik heb gewerkt sinds m'n m'n laatste update.

1: maak een zine
Ik weet wat ik wil maken en heb wat ideetjes voor onderwerpen. Ik denk erover om een soort combinatie te maken van een zine en een kerstbrief. Met een eigen draai eraan.

3: houd een knutselretreat
Later dit jaar gaan we op het huis van Wilma en Fred passen en ik heb er mijn zinnen op gezet om dan mijn knutselretreat te houden, van minstens een dag en misschien langer. Dus de datum is geprikt!

5: maak een vlog
Ik heb een onderwerp en ben bezig met voorbereidingen.

6: maak een film(pje)
Ik had een onderwerp bedacht en vroeg me af hoe ik een stop-motion filmpje kan maken. Ik had al wat maffe dialogen uitgeschreven en gekke stemmetjes en flauwe grapjes bedacht. Maar een van m'n hoofdrolspelers verdronk in de kattenpis (dat was gelukkig de enige keer dat Ko ergens anders in huis plaste dan in de kattenbak, maar ik had liever gezien dat hij daarvoor een andere plek had gekozen) samen met al zijn kostuums. Ik moet zijn broertje dus een keer lenen van Wilma.

7: maak een groot scrapbookalbum van vr 2010 af (geen mini)
Ik heb de afgelopen maand wat LO's gemaakt (alhoewel voor verschillende albums) en hoop dat mijn 150-challenge me zal motiveren om hieraan te werken. Ik heb redenen om m'n 150-challenge over minder dan drie maanden af te willen hebben. Nog 137 LO's te gaan.

9: mezelf door Keri Smiths boek 'how to be an explorer of the world' heenwerken

Ik heb toch toegegeven en meegedaan met Tami Morrisons BPS class 'Everyday Adventures', en had veel plezier al kon ik maar voor een deel van de opdrachten tijd. De class heeft me een stukje op weg geholpen. Ik heb hier wat van mijn resultaten laten zien en hoop er de komende tijd meer aan te kunnen werken nu ik na het afronden van m'n Engels meer tijd heb.

10: een inspirationwire of -board maken
Ik ben er nog steeds niet uit waar ik hem wil hangen (de lege muur in m'n scrapkamer is van zulk stevig beton dat ik er vast geen punaise ingedrukt krijg) maar gisteren heb ik een mooie kaart voor eraan gekocht en ik ga binnenkort een bezoekje brengen aan m'n favoriete Duitse kaartenwinkel :-)

Ik kocht deze kaart (gepubliceerd door Catch) in de winkel van het Rijksmuseum voor Volkenkunde gisteren. Musea zijn een goede plek voor het vinden van inspirerende ansichten, ik ga er voortaan meer op letten!

15: ga picnicken in het park
Onze eerste poging moesten we afzeggen vanwege regen. We hebben een datum geprikt voor een nieuwe poging volgende maand, en nu maar duimen voor goed weer!

16: pluk bloemen
Ik was vergeten dat deze op de lijst stond. Ik heb vorige maand bloemen geplukt, ik heb ze tijdens de uitvaart op Ine's kist gelegd, ze hield van bloemen plukken.

17: bak Cupcakes en versier ze mooi
Ik heb een plan met de kaarsjes die Tove me gestuurd heeft, en wat dacht je van m'n regenboog Cupcakes in m'n post van woensdag?!

19: na m'n examen Engels wat voor mezelf blijven leren, bijv. Duits, Latijn, wiskunde
Ik zie er naar uit om aan m'n Frans te werken en ik heb me opgegeven voor wat lezingen over kunstgeschiedenis in het najaar. En zoals altijd: museum, museums, museums! Ik heb er zowel deze als vorige week twee bezocht en heb er nog heel wat meer gepland staan voor deze zomer! En ik ben begonnen in een nieuw boek.

21: alle projecten rond de oude foto's afronden
Ik heb hier een klein beetje aan gewerkt. En heb er nog flink wat werk bijgekregen met foto's die bij Ine vandaan komen die ik wil scannen.

23: Sintsite online krijgen
Ik heb m'n foto-archief doorzocht naar foto's die ik hiervoor kan gebruiken en krijg een steeds helderder beeld voor ogen van hoe ik wil dat de site wordt.

Tot binnenkort!

Geplaatst op 17-07-2010.
Meer berichten over

Reactie van Marit

Phooeeeeheee, wt een lijst! Je ademt toch ook wel tussendoor h?!!! WAt lees ik, 137 layouts in 3 maanden? Ga je dat echt doen? Wow, succes (het kost mij gemiddeld een dag of 2 -als het niet langer is- voor ene layout die naar mijn zin is) Museums bezoeken heb ik al te lang niet gedaan - en ja, ik ga ook altijd de museum winkel in voor kaarten!!! Ben je wel eens in het "SMAK" in Gent geweest? (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Zeer de moeite waard, en Gent is ook een erg leuke stad!

Reactie geplaatst op 2010-07-20.

Jouw reactie


compulsary, will not be shown.
to confirm sender; spam-protection.